Flexibele continuïteit

binnen uw organisatie.

 

"Onze werkwijze is open, transparant en persoonlijk."

Daardoor kennen we onze kandidaten door en door. 

AKADIS specialiseert zich in verschillende beroepen in de Bouw en Techniek en diverse andere beroepsgroepen waar vakmanschap en werken met de handen centraal staat. Onze selectie kandidaten, die aan alle eisen voldoen, bewust een richting gekozen hebben en super gemotiveerd zijn, zijn klaar om onder begeleiding van AKADIS Careers voor uw organisatie te gaan werken. 

Om ons volledig te kunnen richten op de werving, selectie en begeleiding van onze kandidaten, werken wij samen met Pay for People voor de backoffice. Pay for People is NEN gecertificeerd en lid van de NBBU

1900_IM3_6928f458c98886e42e6d77151a9c41d
Uit ons netwerk 
Bouw & Techniek 
Fietsenmaker winkel
Een nieuwe Uitdaging
Vakmanschap

Vanuit onze jarenlange ervaring in de Bouw en Techniek sector hebben we een breed en groot netwerk opgebouwd. Vanuit hier verbinden we echte vakmensen voor langere tijd aan AKADIS en creëren we continuïteit en geborgenheid bij de werknemers.

Team geest
Ex-gedetineerden
SROI

Naast vakmensen uit de Bouw en Techniek staan wij open voor een ieder die een nieuwe uitdaging en toekomst zoekt. Er zijn veel mensen die nog niet exact weten welke richting ze op willen, maar zich als een vis in het water voelen bij onze opdrachtgevers.

Ook selecteren wij kandidaten via de re-integratie centra van een aantal Penitentiaire Inrichtingen in Nederland. Deze selectie is buitengewoon effectief omdat het hier draait om de motivatie, inzet en wilskracht van de kandidaten zelf. Wie twijfelt doet (nog) niet mee.

 

Ongeveer 10% van de gedetineerden met beperkte straffen wordt door ons geselecteerd op kennis, kunde, inzet, betrouwbaarheid en wilskracht. Het zijn ontzettend gemotiveerde kandidaten die een nieuwe start op de arbeidsmarkt verdienen. U zult versteld staan hoeveel verborgen talent absoluut de moeite waard is en hoe zij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie.